GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gold Zanzibar

67kamers/units
Zanzibar | North West Coast | Kendwa Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Attilio Azzola
16.69 m | Lat:S 5° 45' 11" Long: E 39° 17' 24" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Gold Zanzibar Beach House and Spa is een zeer bijzonder hotel, gelegen aan een van de mooiste parelwitte stranden van het eiland Zanzibar, meer bepaald bij Kendwa. Niet alleen een mooi strand, maar ook nog eens de beste locatie om te snorkelen, zwemmen en duiken in de glasheldere, azuurblauwe Indische Oceaan. Dat is dan nog maar een enkele troef die we kenbaar maken, want Gold Zanzibar is nog veel meer dan alleen zee en strand. Het resort telt 67 kamers, hoewel reeds een aardig aantal, toch heb je nooit het gevoel in een druk hotel te zijn terecht gekomen. In tegendeel, alles wordt er aan gedaan het de gasten naar hun zin te maken, maar tegelijkertijd ook toch te zorgen voor de nodige privacy. Komt daarbij dat het hotel vrij makkelijk binnen een uur te bereiken is vanuit de luchthaven, of vanuit de historische stad Stone Town.

De 67 kamers werden onderverdeeld in 5 groepen. Zo zijn er de 14 Deluxe kamers, die allemaal uitgeven op de tropische tuin en waar de mogelijkheid bestaat twee kamers te delen door middel van een tussendeur. De 38 Deluxe Ocean View zijn vrijwel altijd heel erg in trek, net als de standaard Deluxe hebben ze een oppervlakte van 70 vierkante meter en zijn dus heel ruim en bieden ze een fantastisch zicht op de Indische Oceaan. Ook hier kunnen twee kamers met elkaar verbonden worden. Er zijn ook 7 Beach Suites die, zoals de naam het reeds doet vermoeden, meteen doorgang hebben tot het strand. Met 90 vierkante meter zijn het ook heel ruime suites. Dan zijn er ook nog vijf van dergelijke suites met een paviljoen, waar gasten in alle comfort kunnen genieten van wat rust, een glaasje en zelfs een romantisch diner mochten ze dit wensen. Als laatste zijn er ook drie Luxury Villa Retreats, met liefst 200 vierkante meter vloeroppervlak. Keuze is er uit African, Arabian en Italian Style. Alle komen ze met een grote leefruimte, dito badkamer en een slaapkamer met eigen dressing, alsook een extra kamer met eigen badkamer. Buiten een open veranda heeft elke villa ook nog eens een jacuzzi en komen ze met een privaat tent op het strand. Daarbij mag een eigen butler natuurlijk niet ontbreken. Alle kamers komen met alle nodige comfort, denk daarbij onder andere aan airconditioning, haardroger, telefoon, gratis draadloos internet, minibar, kluisje, satelliet televisie en thee en koffie of slechts enkele van de faciliteiten op te noemen.

Ook op het vlak van vermaak, alsook het culinaire vlak, zit het bij Gold Zanzibar helemaal mee. Zo is er Kilimanjaro Restaurant, het hoofdrestaurant, dat 200 gasten ter gelijkertijd kan ontvangen onder een traditionele Makuti overkapping. Hier vind het dagelijkse ontbijtbuffet plaats en kan je voor het avondmaal een a la carte menu genieten, met groenten in buffetstijl. Gold Restaurant is enkel een a la carte restaurant waar je in een meer formele sfeer kan je avondmaal nuttigen. (vooraf reserveren). Dan zijn er ook twee gezellige bars waar gasten terecht kunnen. Sultan Bar is de hoofd bar en de plek bij uitstek om te genieten van een drankje en de prachtige zonsondergang. Gasten zijn er welkom voor een drankje voor of na het avondmaal. De Ocean Dhow Bar, ook wel gekend als de Beach Bar. Hier kan je tussen 7.30 en middernacht terecht voor zowel een drankje, cocktails, alsook lichte snacks of maaltijden. Wie niet alleen wil genieten van het culinaire, maar zich ook nog eens lichamelijk wil laten verwennen, kan terecht bij Earth Spa. Gekwalificeerde therapeuten laten u kennis maken met verschillende vormen van behandelingen. De Spa heeft daarbuiten ook nog een jacuzzi en een volledig geinstalleerde fitness. Voor wie het allemaal wat sportiever mag, is er ook een professioneel duikcenter waar je niet alleen terecht kan voor duiksessies, maar ook voor begeleide snorkel tochten of enig andere activiteiten waar je aan wil deelnemen, zoals diepzee hengelen, bootexcursies, cruises, windsurfen, kanovaren en zo meer. Gold Zanzibar is een luxe vijfsterren hotel en al bij al zeer correct geprijsd voor wat het allemaal te bieden heeft. Ons moesten ze alvast niet meer overtuigen want dit hotel is top, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Single -140 US$ op het dubbel tarief/per nacht. Kindertarief geldig voor kinderen 3 tot 14 jaar

Supplementen:

- All Inclusive* (AI): supplement van 52 US$/per persoon/nacht en kinderen 35 US$/per kind/nacht
- Kerst Gala Dinner 210 US$ per volwassene 105 US$ per kind (24/12 - verplichte deelname)
- Nieuwjaar Gala Dinner 260 US$ per volwassene 130 US$ per kind (31/12 - verplichte deelname)

* All Inclusive omvat alle maaltijden (Kilimanjaro Restaurant). Water, vers vruchtensap, frisdrank, lokale bieren, geselecteerde huiswijn of cocktails, koffie en thee. 'Tea Time' 17u. Dagelijks gevulde minibar en geldig van 10u tot 23u. Niet inbegrepen zijn premium sterke drank, andere wijnselecties, a la carte restaurant, espresso en cappuccino.

Kamerindeling:

Garden en Ocean View: max. 3 volwassene of 2 volwassene en 1 kind
Beach Suites: maximum 4 volwassene
Luxury Villa Retreat: max. 6 personen (4 volwassene + 2 kinderen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Kendwa (1)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen